Maatwerk

Hoe werkt het?

Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij met een grote glimlach terugkijkt op jouw reis/vakantie en uitkijkt naar de volgende. Het uren speuren achter je laptop is verleden tijd. Ik ga voor jou aan de slag om een reis te creëren die precies is zoals jij dat wilt. Heb je nog geen concrete plannen? Geeft niks! Ik denk graag met je mee en samen komen we er wel uit. Ik ga als volgt te werk:

1. KENNISMAKEN

Allereerst drinken we digitaal een koffietje om elkaar beter te leren kennen. Dit kan ook 's avonds of in het weekend. We bespreken wat jouw reisplannen en -wensen zijn: waar wil je naartoe, naar wat voor type reis ben je op zoek en wat is je budget?

2. REISPLAN

Daarna ga ik aan de slag met jouw reisvoorstel. Wanneer deze af is bespreken we 'm. Dit kan tot twee situaties leiden: je pakt direct je tas of ik pas nog een paar kleine dingen aan. Jij gaat op reis, dus jij moet er tevreden mee zijn.

3. BOEKEN

Alles in orde? Mooi! Tijd om het reisplan om te zetten in een boeking. Ik leg de vluchten, accommodaties, excursies en overige mooie plannen voor je vast. Vervolgens ontvang je van mij de boekingsbevestiging

4. OP REIS!

That's it! Het enige waar jij druk mee bent is de voorpret. Wanneer de reisbescheiden binnen zijn, krijg je deze direct van me. Mochten er tussendoor of tijdens de reis vragen zijn, dan kun je altijd bij mij terecht. Ik ben en blijf je vaste aanspreekpunt.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer ik vervolgens daadwerkelijk aan de slag ga om een reisvoorstel op maat te maken, reken ik bemiddelingskosten. Deze bedragen 3% van de reissom met een minimum van €85,-. Indien er - om wat voor reden dan ook - wordt afgezien van het reisvoorstel dan blijven mijn bemiddelingskosten gelden vanwege de tijd en energie die ik erin heb gestoken.

Solon Travel Maatwerk reisadvies
solon tavel personal touch travel
Solon Travel Maatwerk reisadvies Lonne Rijvers

Lonne heeft de reis precies zo ingericht als ik het gewenst had en ze heeft overal aan gedacht!
Ik heb een onvergetelijke reis naar Canada gemaakt en het feit dat Lonne alles tot in de puntjes had geregeld, heeft daar zeker veel aan bijgedragen.

Zin om op reis te gaan naar IndonesiëZuid-AfrikaJapanAlbaniëColombiaThailandBraziliëSri Lankade MaledivenIJslandCosta RicaIndia ?

Don't be shy

Say Hi!

Neem gerust contact met mij op
en we bekijken waarmee ik je kan helpen.

    Lonne Rijvers Solon Travel Persoonlijk Reisspecialist