over Solon Travel Lonne Rijvers

About

Solon Travel

Reizen maakt gelukkig. Dat weet ik, Lonne Rijvers, maar al te goed. Nieuwe geuren en smaken ontdekken, je losmaken van de dagelijkse bubbel en het speciale gevoel ervaren dat reizen met je doet; het is iets wat ik iedereen gun. Ik word er blij van om anderen blij te maken met een reis die tot in detail goed is geregeld en dat is precies wat ik doe als jouw persoonlijke reisspecialist. 

Je wilt graag een mooie reis maken.

Maar je hebt geen tijd of zin om alles zelf uit zoeken.

Ik ga graag voor je aan de slag met een reisvoorstel op maat of boek een reis uit het unieke reisaanbod, zodat jij onbezorgd kan genieten van een prachtige reis.

Solon Travel About Reisspecialist
Solon Travel About Lonne Rijvers reisspecialist
Solon Travel reisspecialist rondreis op maat

Niks moet, maar de wereld móet gezien worden.

In 2018 rondde ik mijn studie Management Toerisme af waarna een fulltime baan in de reisbranche volgde. Een kantoorleven blijkt niet mijn ding te zijn en dus zette ik Solon Travel op en besloot ik op wereldreis te gaan. 

Inmiddels heb ik

0
landen bezocht.

Zo maakte ik onder andere roadtrips door Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Ik genoot op en top van het eilandleven in de Filipijnen, Indonesië en op de Malediven. In Kaapstad zal ik me nooit vervelen. Al reizend met de trein raakte ik gefascineerd door Japan.  De meerdaagse trekking door de Colombiaanse jungle zal me ook altijd bijblijven. Tevens ervaarde ik in Cuba, Sri Lanka en Nicaragua hoe mensen gelukkig zijn met weinig. Wakker worden in m’n eigen bungalow op een Zweeds meer, aan een cocktail nippen op de 57e verdieping in Singapore en een helikoptervlucht boven New York en Rio de Janeiro zal ik nooit vergeten. Ik verbaasde me over de schoonheid in India. Dichter bij huis heb ik me laten verrassen door Albanië, kan ik blijven genieten van het Italiaanse leven en de verscheidenheid in Portugal

Solon Travel reisspecialist reis op maat Kaapstad Zuid-Afrika Lonne Rijvers about

BOEK nU een kennismaking ↓

Don't be shy

Say Hi!

Neem gerust contact met mij op
en we bekijken waarmee ik je kan helpen.

    Lonne Rijvers Solon Travel Persoonlijk Reisspecialist