OVER SOLON TRAVEL

reizen maakt geluk personal touch travel solon travel contact reisadvies reisspecialist

Reizen maakt gelukkig

Dat weet ik, Lonne Rijvers, maar al te goed. Je kunt gerust zeggen dat sinds mijn 18e het hek van de dam is. Ik mocht voor mijn verjaardag een plek in Europa kiezen. Dat werd Marokko. Voor één keer lag dit fantastische land in Europa. Dit smaakte naar meer en niet veel later trok ik in een olifantenbroek (ja, echt) door Vietnam. Het was mijn eerste kennismaking met Azië, mijn eerste backpackavontuur; dat blijkt wel uit die olifantenbroek.

In 2018 rondde ik mijn studie Management Toerisme af. Ik begon braaf aan een fulltime job, maar al gauw kwam ik erachter dat 40 uur per week op kantoor zitten niet voor mij is weggelegd. Ik besloot mijn baan op te zeggen, mijn hele hebben en houwen te verkopen, mijn eigen reisblog op te zetten en op wereldreis te gaan. Inmiddels heb ik 43 landen bezocht. Zo maakte ik onder andere roadtrips door Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland, genoot ik op en top van het eilandleven in de Filipijnen, Indonesië en op de Malediven en raakte ik al reizend met de trein gefascineerd door Japan. Tevens ervaarde ik in Cuba en Sri Lanka hoe mensen gelukkig kunnen zijn met weinig en dichter bij huis heb ik me laten verrassen door Albanië. 

 

Persoonlijk reisadvies

Met mijn blog en op Instagram kan ik anderen inspireren en informeren, maar ik merkte dat ik meer wilde. Niks moet, maar de wereld moét gezien worden. Of je dat nou doet tijdens een verre rondreis waarbij je buiten je comfortzone gaat (aanrader) of tijdens een vakantie dicht bij huis. Ontdek nieuwe geuren en smaken, maak je los van de dagelijkse bubbel en ervaar dat speciale gevoel wat reizen met je doet; dat is iets wat ik iedereen gun. Ik word er blij van om anderen blij te maken en dat is precies wat ik ga doen als jouw persoonlijke reisadviseur, in welke vorm of mate dan ook.

Zin om op avontuur te gaan?

Don't be shy

Say Hi!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op zodat we kunnen kijken waarmee ik je kan helpen.

    Solon Travel Reisagent reisspecialist Personal Touch Travel